1 mei lezing: ‘Van markt, naar mens’

6 april 2019

De Brexit houdt de gemoederen in het Verenigd Koninkrijk en ook in ons land bezig. Komt er wel of geen deal? De roep om een Nexit lijkt door de complexiteit waar het Britse parlement mee te maken heeft, hier in Nederland te verstommen. Toch hebben veel mensen kritiek op het functioneren van de EU. Het kost veel geld, is bureaucratisch en lost het wel alle problemen op? En dan zijn er 23 mei de Europese verkiezingen. Krijgen we een verdere verspintering? Scoren FvD en GroenLinks ook in Europa goed?

Genoeg vragen om op 1 mei, de Dag van de Arbeid, hierover met elkaar in gesprek te gaan. De PvdA afdelingen Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard organiseren daarom vanaf 19.30 uur een 1 mei viering in het Brouwershuis, Oostrikkerdijk 1 in Leende.

PvdA-kandidaat voor het Europees parlement, Mohammed Chahim uit Helmond, verzorgt een lezing ‘van markt naar mens’. Hierin geeft hij zijn visie op de toekomst van Europa. Aansluitend is er ruimte voor een gesprek met het publiek en wordt het glas geheven op 1 mei met muziek.

Iedereen die belangstelling heeft voor Europa is welkom, de toegang is gratis.

Waar ben je naar op zoek?